Zachwycają wyglądem i smakiem, trudno im się oprzeć. Można dowolnie je wybierać, zestawiać i przystrajać. Stanowią wyjątkowy detal w menu i aranżacji każdego przyjęcia.
Drobne słodkości
Oferta weselna 2025
Eklery, babeczki, makaroniki i kruche maślane ciasteczka – drobne słodkości, którym możemy nadać niepowtarzalny charakter. To ciekawy akcent na każdej imprezie lub miły upominek z dowolnej okazji.
deser w kubeczku
Kombinacja kremów, owoców i słodkich dodatków w plastikowych kubeczkach, dekorowane w zależności od stylu uroczystości.

Cena
14 zł / szt. w kubeczku





cake pops
Biszkoptowe wnętrze z serkiem mascarpone i syropem pomarańczowym lub budyniem waniliowym. Pokryte czekoladą w dowolnym kolorze, dekorowane na przeróżne sposoby.

Cena
od 9 zł / szt. cake pops




cakesicle
Biszkoptowe wnętrze z serkiem mascarpone i syropem pomarańczowym lub budyniem waniliowym. Pokryte czekoladą w dowolnym kolorze, dekorowane na przeróżne sposoby.

Cena
od 13 zł / szt. cakesicle



ptyś
Ciasto parzone, krem mascarpone z konfiturą i owocami.

Cena
10 zł / szt.

babeczka owocowa
Kruche maślane ciasto, domowa konfitura naszej produkcji, waniliowy krem budyniowy, owoce. Babeczka ma 4,5 cm.

Cena
6 zł / szt.
cena obowiązuje przy zamówieniu powyżej 50 sztuk


babeczka orzechowa
Kruche maślane ciasto, domowa konfitura malinowa, krem z orzechów włoskich „doprawiony” odrobiną alkoholu/spirytusu. Babeczka ma 4,5 cm.

Cena
7 zł / szt.
cena obowiązuje przy zamówieniu powyżej 50 sztuk


mini beziki
Rozpływające się w ustach, delikatne, chrupiące bezy. Pięknie prezentują się w pucharkach, na paterach i w słojach.

Cena
12 zł / 100 g


ekler
Ciasto parzone, musy na bazie kremu budyniowego z polewą z czekolady białej lub ciemnej, różne możliwości dekoracji.

Cena
10 zł wanilia
11 zł róża
12 zł pistacja




ciasteczka migdałowe
Ciasteczko na bazie migdałów i miodu. Produkt bezglutenowy.

Cena
3 zł / szt.

ciasteczko maślane
Kruche ciastko pokryte lukrem cytrusowym z dekoracją dopasowaną do stylu wesela.

Cena
6 zł / szt.

ciasteczko czekoladowe

Cena
3 zł / szt.

trufla
Czekoladowe lub orzechowe kuleczki z odrobiną alkoholu, dekorowane na różne sposoby.

Cena
8 zł / szt.




pavlova mini
Przepyszna lekka beza z kremem mascarpone, naszą konfiturą oraz owocami. Produkt bezglutenowy.

Cena
16 zł / szt.

tarta
Kilka wariantów dekoracji i smaków w zależności od oczekiwanego efektu wizualnego. Np.: solony karmel, musy owocowe, czekolada.

Cena
owocowa - 15 zł / szt.
słony karmel - 16 zł / szt.
pistacja - 18 zł / szt.





Dodatkowe informacje
Poznajcie szczegóły naszej oferty. Dowiecie się więcej na temat wspólnej pracy z nami nad przygotowaniem Waszego wymarzonego wesela.
degustacje
Terminy degustacji ustalane są indywidualnie, dlatego prosimy Was o rezerwację terminu z około tygodniowym wyprzedzeniem. W ramach degustacji macie możliwość wyboru dowolnej ilości smaków tortów, które przygotujemy dla Was w formie mini torcików. Każdy smak to koszt 20 zł. Słodkości możecie odebrać w jednej z naszych dwóch lokalizacji, przy czym w kawiarni istnieje możliwość spróbowania ich na miejscu. Jeśli zdecydujecie się skorzystać z naszej oferty, koszt degustacji zostanie odjęty od ostatecznej kwoty zamówienia.
terminy
Rezerwacji terminu sugerujemy dokonać z co najmniej kilkumiesięcznym wyprzedzeniem, szczególnie jeśli uroczystość odbywa się w okresie między majem a wrześniem. rezerwacja terminu wiąże się z wpłatą zaliczki w kwocie 500 zł, wtedy też podpisujemy z wami umowę. wszelkie szczegóły zamówienia powinniśmy znać najpóźniej miesiąc przed terminem realizacji.
dowozy
Cena dostawy rozpoczyna się od 35 zł, a ostateczna kwota zależy od pokonanej odległości. Prosimy o kontakt w celu ustalenia finalnego kosztu dowozu.
spotkanie
Zachęcamy do umówienia się na spotkanie, na którym przybliżymy wam naszą ofertę i porozmawiamy o szczegółach zamówienia. spotkanie może odbyć się zarówno w naszej pracowni, jak i w kawiarni, gdzie możemy je połączyć z degustacją. terminy spotkań prosimy umawiać z kilkudniowym wyprzedzeniem.
wasze inspiracje
Nie mamy zamkniętego wzornika tortów, często wykonujemy je na podstawie przesłanych przez Was inspiracji.
dekoracje
W przypadku dekoracji kwiatowych możemy powiązać naszą pracę z pracą Waszej florystki/florysty, by zachować 100% spójność detali.
atrapa
Atrapę pięter możemy wykorzystać jeśli zależy Wam na bardziej okazałym torcie. Przy większych weselach sugerujemy też rozwiązanie tego typu, by przyspieszyć proces wydawania tortu gościom.
piętra
Z racji na delikatny charakter „wnętrza” naszych tortów, nie wykonujemy ich wyższych niż 4 poziomy, co przy zachowaniu odpowiednich proporcji pozwala wykonać tort nawet na 160 porcji. Reszta serwowana jest w formie prostokątnych tortów, które trafiają bezpośrednio „na kuchnie”. Istnieje możliwość przygotowania 1 piętrowego tortu w formie serca (około 120 porcji).
Jeśli zależy Wam na torcie wyższym niż 4-piętrowy, dolne piętra wykonamy w formie atrapy.
poncz
Do tortów owocowych wykorzystywany jest poncz na bazie owoców cytrusowych, natomiast w przypadku tortów orzechowych, chałwowych i niektórych czekoladowych stosujemy poncz alkoholowy (istnieje możliwość wymiany na inny).
Porozmawiajmy o Twoim weselu
Wypełnij poniższy formularz.
Skontaktujemy się z Tobą i omówimy wszystkie szczegóły.