Przekazywane z pokolenia na pokolenie sekrety i starannie wyselekcjonowane produkty czynią nasze ciasta wyjątkowymi.

Ciasta na przyjęcia

Ciasta z blachy

Nasze ciasta pieczemy na bazie najwyższej jakości naturalnych składników, co daje gwarancje prawdziwie domowych smaków.

czekoladowe

Kakaowe biszkopty przełożone kremem na bazie deserowej czekolady, nasączone ponczem z alkoholem. Może być wykonane z dodatkiem konfitur lub owoców

Forma

30 x 40 cm

40 porcji bankietowych

Cena

320 zł

miodownik

Puszyste miodowe ciasto przekładane kremem grysikowym i powidłem śliwkowym.

Forma

30 x 40 cm

40 porcji bankietowych

Cena

260 zł

brownie

Intensywnie czekoladowe, wilgotne ciasto z kawałkami białej czekolady lub z odrobiną chilli. Proponujemy je w wersji czystej.

Forma

22 x 32 cm

40 porcji bankietowych

Cena

230 zł

tartoletka

Kruche maślane ciasto, cienka warstwa domowej konfitury, puszysty biszkopt, maślany krem owocowy i mnóstwo owoców zatopionych w galaretce.

Forma

30 x 40 cm

40 porcji bankietowych

Cena

320 zł

oreo

Czekoladowy biszkopt nasączony ponczem herbacianym, przełożony kremem mascarpone z ciasteczkami Oreo®. Proponujemy go również z dodatkiem świeżych malin.

Forma

30 x 40 cm

40 porcji bankietowych

Cena

260 zł

nugat

Jasny biszkopt, czekoladowo-orzechowy krem z chrupkami, malinowa lub wiśniowa galaretka z owocami, bita śmietana.

Forma

30 x 40 cm

40 porcji bankietowych

Cena

330 zł

sernik z białą czekoladą

Aksamitny sernik przykryty warstwą kremu z białej czekolady, spód z orzechów laskowych.

Forma

25 x 38 cm

60 porcji bankietowych

Cena

320 zł

sernik klasyczny

Tradycyjny sernik pieczony na bazie twarogu, masła i śmietany.

Forma

25 x 38 cm

40 porcji bankietowych

Cena

280 zł

pomarańczowe

Kruche ciasto, jasny biszkopt z konfiturą morelową i kremem pomarańczowym, wykończony bitą śmietaną i pomarańczowym curdem.

Forma

22 x 32 cm

40 porcji bankietowych

Cena

300 zł

orzechowo-kawowe

Biszkopt z orzechów włoskich przełożony kremem kawowym, nasączony ponczem z alkoholem.

Forma

30 x 40 cm

40 porcji bankietowych

Cena

330 zł

karmelowe

Biszkopt z orzechów laskowych przełożony delikatnym kremem budyniowym oraz mascarpone z pokruszonym karmelem i orzechami włoskim

Forma

30 x 40 cm

40 porcji bankietowych

Cena

300 zł

czekoladowa ricotta

Serek ricotta z ciemną i białą czekoladą na kruchym czekoladowym spodzie z polewą z czekolady deserowej.

Forma

20 x 30 cm

48 porcji bankietowych

Cena

280 zł

kajmak

Kruche maślane ciasto, krem budyniowy, kajmak i odrobina bitej śmietany przyprószona prażonymi płatkami migdałowymi.

Forma

30 x 40 cm

40 porcji bankietowych

Cena

280 zł

Porcjowanie ciast z blachy

Ciasta możecie zamawiać w całości lub pocięte na porcje bankietowe.
Każda porcja jest udekorowana.

Na dużych przyjęciach polecamy porcje bankietowe jako najbardziej przystępną formę podania ciast.
Goście chętniej wybierają mniejsze porcje, by móc spróbować różnych gatunków ciast.

Krojenie ciast nie jest dodatkowo płatne. Nam również zależy, by wypieki wyglądały na stole jak najlepiej.

Ciasta okrągłe

Wyselekcjonowaliśmy osiem klasycznych przepisów, na podstawie których pieczemy okrągłe ciasta. Wszystkie mają średnicę 24 cm. Trafiają do Was niepokrojone. Wybierzcie swoje ulubione smaki.

sernik wiedeński

Tradycyjny sernik z twarogu, masła i śmietany z polewą z deserowej czekolady.

Forma

24 cm

Cena

170 zł

sernik z malinami

Puszysty delikatny sernik z twarogu, masła i śmietany, zapieczony z dodatkiem świeżych malin.

Forma

25 cm

Cena

180 zł

sernik Baskijski

Wyjątkowo kremowy i delikatny, wykonany na bzie kremowego serka i śmietany.

Forma

25 cm

Cena

180 zł

tarta pistacjowa

Delikatne maślane ciasto z pistacjowym kremem.

Forma

22 cm

Cena

180 zł

tarta owocowa

Kruchy maślany spód, konfitura truskawkowa, delikatny krem budyniowy i mnóstwo świeżych owoców.

Forma

22 cm

Cena

160 zł

czekoladowe

Delikatne ciasto czekoladowe o intensywnym smaku belgijskiej czekolady z nutą pomarańczy i dodatkiem serkiem ricotta, udekorowane bitą śmietaną.

Forma

24 cm

Cena

170 zł

marchewkowe

Puszyste ciasto marchewkowe z dodatkiem przypraw korzennych i płatków migdałowych. Przełożone kremem na bazie serka mascarpone.

Forma

24 cm

Cena

150

Zamówienia

Wypełnij poniższy formularz.
Skontaktujemy się z Tobą i omówimy wszystkie szczegóły.






Dane kontaktowe 


Sklep

Zapraszamy do naszego sklepu.
Wkrótce zostanie przebudowany zgodnie z nową stroną.

Oferta Komunijna 2025

Specjalnie zaprojektowane torty, które estetyką odpowiadają charakterowi tego ważnego wydarzenia.