Nasze przepisy często mają historie dużo dłuższe niż historia naszej cukierni. Przekazywanie z pokolenia na pokolenie sekrety i starannie wyselekcjonowane produkty czynią nasze słodkości wyjątkowymi.
Nasza cukiernia to w pełni rodzinne przedsięwzięcie, które początek miało w zaciszu domu w krakowskim Bieżanowie.
Ciocia Ela - to ona jest postacią, która nadała początek i charakter cukierni jaką widzimy dzisiaj, czuwa nad każdym wykonanym ciastem i dba o to, żeby każde z zakupionych przez Was słodkości było najwyższej jakości.
Od samego początku kwestią dla nas kluczową jest jakość naszych produktów i zachowanie domowego smaku.
Wszystkie półprodukty wchodzące w skład naszych słodkości przygotowujemy sami w naszej pracowni. Pyszne domowe konfitury, delikatne budynie i puszyste biszkopty to efekt pracy, w którą wkładamy całe serce.
Nasi klienci chwalą nas przede wszystkim za niezmiennie najwyższą jakość produktów i staranność ich wykonania, która utrzymuje się od początku naszej działalności.
Zespół
Domowe receptury
W Tartelette najważniejszy jest domowy smak naszych wypieków, dlatego używamy tylko naturalnych składników od zaufanych dostawców. Owoce w naszych tortach i deserach wybierane są ze szczególną troską.
Naturalne składniki
Konfitura różana, którą znajdziecie między innymi w naszych drożdżówkach, eklerach czy pączkach, pochodzi z naszej własnej uprawy dzikiej róży i jest od początku do końca wytwarzana w naszym ogrodzie, dlatego jesteśmy pewni jakości naszych słodkości.
KAWIARNIA
Odwiedź naszą kawiarnię w centrum Krakowa
PRACOWNIA
Pracownia i cukiernia w jednym miejscu.